No Faustikkaan veripissa ei ota loppuakseen. Eläinlääkäri sanoi että jos 10 päivän antibiootti ei auta, pitää mennä ultraääneen ja muihin lisätutkimuksiin :( toivottavasto faustikas paranee sitä ennen. Blogin kirjanpitäjä kehitteli jopa paremman lääkkeenannon kuin herkku jauheliha/ruohosipuli-pallon. Lääke murskataan ja sekoitetaan veteen ja annetaan lääkeruiskulla faustinaaman suuhun. Faustikas on alkanut jo yhdistää pyyhkeen ja lääkeruiskun epämiellyttävään toimenpiteeseen ja juoksee karkuun. Lisäksi faustikas alkaa jo tapella vastaan- Blogin kirjapitäjä on haavoilla.

 

Osakri karioksen ja muiden pyynnöstä kuvia tulee roppakaupalla kohtapuoleen, ehkä jo tälläviikolla! Mukana mm. kissojen katoamiskuvat sekä faustikastoipilas. Pysy mukana blogin huumassa.

 

Tänään blogin kirjanpitäjä kävi mustissa ja mirrissä. Osti aplow ruokia 2kpl ja kissanminttu-uutetta. Lisäksi kaksi leikkihiirtä. Faustipää on hulluna kissanminttuhöttöön, mutta Lulu ei tajua sen päälle oikeastaan yhtään, hieman yksinkertainen kun on. Toissayönä joku oli oksentanut blogin kirjanpitäjän sänkyyn, ja koska varalakana ei ole juuri nyt käytettävissä, nukkuu blogin kirjanpitäjä oksennuslakanoissa (siis siinä on enää se tahra, ei koko oksennusta). Fasutipää tykkää olla digiboxin päällä, koska se on kuuma. Digiboxi ei tykkää hyvää. Ei muuta lisättävää.